WAAROM COACHING?

Geraak je niet gestart om te bewegen en/of heb je een duwtje in de rug nodig om jezelf tot een hoger level te brengen? Fitamien zorgt voor persoonlijke en kwaliteitsvolle begeleiding! Samen met de coach wordt er getraind. Hierdoor kan de coach je steeds bijsturen en blijven motiveren.

AANBOD

1-1 TRAINING

Bij 1-1 training wordt er individueel getraind onder begeleiding van de coach. Hier staat jouw resultaat centraal. Tijdens deze training kan de coach je continu bijsturen en motiveren om je doel te bereiken.

2-1 TRAINING

Wil je graag samen met je vriend(in), echtgeno(o)t(e) of collega komen trainen? Bij 2-1 training wordt er samen getraind met steeds het oog op kwaliteitsvolle en individuele begeleiding.

SMALL GROUP TRAINING

Small group training telt 3 à 6 personen. Samen met vrienden, familie en/of collega's wordt er getraind in kleine groep. De workouts zijn steeds gevarieerd zodat het altijd uitdagend blijft.

SPORTCLUBS

Fitamien zorgt voor sportspecifieke kracht- en/of conditietraining. Tijdens deze trainingen werkt het team aan hun kracht en/of conditie om zo hun prestaties tijdens hun sport te kunnen verbeteren. Deze trainingen kunnen doorgaan op de sportclub zelf of ter plaatse bij Fitamien.

BEDRIJVEN

Sportieve werknemers zorgen voor betere prestaties. Ook op de werkvloer heeft dit zijn voordelen. Door te bewegen heeft men een betere immuniteit en dit zorgt voor minder ziekte. Fitamien zorgt voor beweegsessies voor of na de werkuren. Dit kan doorgaan op het bedrijf of bij Fitamien.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE TARIEVEN