1. De lesstructuur wordt aangepast zodat alles veilig kan verlopen. Er wordt geen materiaal gebruikt en we hebben geen contact met andere deelnemers.
  2. Uurrooster: Sommige lessen starten een kwartier vroeger. Kijk hieronder voor het aangepaste uurrooster.
  3. Reserveren is verplicht: Dit kan je doen via deze directe link of klik bovenaan op 'reserveren' - maak een account aan en je kan jezelf inschrijven voor een gewenste groepsles. Indien je problemen ondervindt, contacteer me dan ajb.
  4. Meebrengen: Buiten sportschoenen (niet jouw indoorschoenen!), grote dikke handdoek, drank (ook hier verkrijgbaar).
  5. Het afstempelen van de beurtenkaart gebeurt 1 per 1 in de inkomhal.
  6. Als het te slecht weer is, dan zal de les binnen doorgaan. Gelieve dan propere binnenschoenen mee te brengen en in cafetaria pas aan te doen.
  7. Je wenst jezelf uit te schrijven voor een groepsles? Gelieve minstens 24u op voorhand te annuleren (via website of telefoon), zodoende dat er iemand anders je plaats kan innemen!
  8. Voel je je ziek en heb je klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en verhoging van de lichaamstemperatuur? Gelieve dan thuis te blijven.

FIGUURTRAINING

Figuurtraining is een energieke les waarbij het hele lichaam getraind wordt met nadruk op buik, billen en benen. De conditie, spierkracht, coördinatie, evenwicht en flexibiliteit worden verbeterd. De les bestaat uit vier delen: een opwarming, een cardio gedeelte, een spierverstevigend gedeelte en een cooling down. De les wordt uitgevoerd op aangepaste en aangename muziek.

Maandag: 19u15 - 20u15
Donderdag: 20u30 - 21u30

55+ FIT

Bewegen is gezond en belangrijk voor zowel jong als oud. Vooral voor de 55 plussers is het belangrijk om te blijven bewegen. Fysieke activiteit kan namelijk verschillende negatieve gevolgen van veroudering tegengaan (zoals krachtverlies, stijfheid, hart- en vaatziekten, osteoporose, evenwichtsstoornissen, artrose en urine incontinentie). Samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van Jasmien wordt er tijdens de 55+ fit gewerkt aan de conditie, spierkracht, evenwicht en lenigheid. 

Donderdag: 10u15 - 11u15

BUIK/RUG TRAINING

Buik/rug training is een les die heel veel voordelen biedt in het dagelijkse leven. De spieren van het centrum van het lichaam (de core) worden getraind. Dit wil zeggen dat we de nadruk leggen op de buik- en rugspieren. Deze spieren zijn belangrijk omdat een sterke core zorgt voor minder pijnklachten in de onderrug, een betere houding en meer functionaliteit in het dagelijkse leven. Tijdens deze les wordt er veel aandacht besteed aan een correcte en veilige uitvoering van de oefeningen. 

Donderdag: 19u15u - 20u15

TOTAL BODY WORKOUT

Total body workout is een training voor het hele lichaam waarbij kracht, conditie, coördinatie, evenwicht en flexibiliteit worden geoefend. Tijdens deze les werken we met een doorschuifsysteem van 5 oefeningen. We maken gebruik van eigen lichaamsgewicht. De oefeningen worden aangepast aan ieder zijn niveau zodat het uitdagend blijft voor iedereen. Hierdoor is deze les geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Jasmien begeleidt, corrigeert en motiveert je individueel waardoor je op het einde van de les een voldaan gevoel hebt.

Maandag: 20u30u - 21u30

CARDIO FIT

Cardio Fit is een les waarbij we trainen op verschillende aspecten: conditie, spierversteviging, coördinatie en evenwicht. De les bestaat uit twee onderdelen: enerzijds verbeteren we de conditie en anderzijds verstevigen we de spieren. Er wordt gewerkt met oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Woensdag: 19u15 - 20u15
Woensdag: 20u30 - 21u30

Zaterdag: 9u15 - 10u15
Zaterdag: 10u30 - 11u30