BEURTENKAART

U reserveert via het online systeem en betaalt met 10-beurtenkaart, 5-beurtenkaart of losse beurt. U kiest zelf welke les u wanneer wilt volgen.

LESSENREEKS

Bij een lessenreeks schrijft u zich in voor steeds dezelfde les gedurende een aantal weken. Hierdoor bent u zeker van uw plaats en hoeft u niet elke week te reserveren.

LOW IMPACT

Low impact is een training voor het hele lichaam. Deze les is een mix van staande en liggende oefeningen waarbij kracht, conditie, coördinatie, evenwicht en flexibiliteit worden geoefend.

Donderdag: 10.15u - 11.15u

FIGUURTRAINING

Figuurtraining is een energieke les waarbij het hele lichaam getraind wordt met nadruk op buik, billen en benen. De conditie, spierkracht, coördinatie, evenwicht en flexibiliteit worden verbeterd. De les bestaat uit vier delen: een opwarming, een aerobic gedeelte, een spierverstevigend gedeelte en een cooling down. De les wordt uitgevoerd op aangepaste en aangename muziek.

Maandag: 19.15u - 20.15u
Donderdag: 20.30u - 21.30u

CARDIO FIT

Bij Cardio Fit trainen we op verschillende aspecten: conditie, spierversteviging, coördinatie, evenwicht, … De les bestaat uit twee aspecten: enerzijds verbeteren we de conditie door wandel of loopgedeeltes (eigen keuze) en anderzijds verstevigen we de spieren met staan- en grondoefeningen. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen! Ieder kan op eigen tempo/niveau meedoen.

Woensdag: 19.15u - 20.15u
Woensdag: 20.30u - 21.30u
Zaterdag: 9.15u - 10.15u

TOTAL BODY WORKOUT

Total body workout is een training voor het hele lichaam waarbij kracht, conditie, coördinatie, evenwicht en flexibiliteit worden geoefend. De oefeningen worden aangepast aan ieder zijn niveau zodat het uitdagend blijft voor iedereen. Hierdoor is deze les geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Jasmien begeleidt, corrigeert en motiveert je individueel waardoor je op het einde van de les een voldaan gevoel hebt. Liever nog iets meer focus op conditie? Kijk dan even bij cardio fit.

Maandag: 20.30u - 21.30u

BUIK/RUG/STABILISATIE TRAINING

Buik/rug training is een les die heel veel voordelen biedt in het dagelijkse leven. De spieren van het centrum van het lichaam (de core) worden getraind. Dit wil zeggen dat we de nadruk leggen op de buik- en rugspieren. Deze spieren zijn belangrijk omdat een sterke core zorgt voor minder pijnklachten in de onderrug, een betere houding en meer functionaliteit in het dagelijkse leven. Tijdens deze les wordt er veel aandacht besteed aan een correcte en veilige uitvoering van de oefeningen. 

Donderdag: 19.15u - 20.15u

Lessen worden gegeven door Jasmien Jacobs (Master LO & Bewegingswetenschappen KU Leuven).